svTotalleverantör inom livsmedelsbranschen

Industrivågar

BIZERBA i Tyskland utvecklar, tillverkar och framförallt är En ledare inom industrivågar och vägnings- utrustning som sätter standarden för att nå kvaliteten, effektiviteten och lönsamheten. BIZERBA:s omfattande portfolio med bl.a.  hängvågar, dynamisk vägningsutrustning, checkvågar, golvvågar, pallyftsvågar, labaratorievågar samt specialanpassade industrivågar till de mest svåra placeringar, gör att vi kan leverera helt rätt lösning till våra kunder inom alla branscher.

Vägning

BIZERBA:s vägningsprogram består av ett stort antal vågar och vägningsutrustningar för olika arbetsuppgifter som exempelvis portionsvägning, kontrollvägning, dosering, vägning av produkter i konstant flöde, styckräkning och många andra uppgifter.

SE VÅRA VÅGPRODUKTER

 

BIZERBA:s industrivågar är mycket precisa och driftsäkra tack vare sin unika design och vågplattformens konstruktion.

BIZERBA:s golv, pall, häng samt specialvågar är väldigt exakta, driftsäkra och användarvänliga. Det breda programmet omfattar golvvågar för nedsänkning i golv, fristående golvvågar, flyttbara golvvågar, hörnvågar, pallyftsvågar, hängbanevågar mm.

BIZERBA:s smarta terminaler matchar alltid exakt det individuella behovet. Från lösningar för den enklaste vägnings och kontroll bohoven och till universella industriell vägningsterminaler för effektiv registrering av driftdatan.