svTotalleverantör inom livsmedelsbranschen

Etiketter

Global leverantör på etiketter

 

BIZERBA har 5 st egna Tryckerianläggningar

Förutom sin huvudanläggning i Bochum i Tyskland, har BIZERBA 4 andra tryckerianlägningar; Österrike, Italien, Spanien och USA. Inom kort kommet ett 6: och förmodligen 7:e att etableras. Med det i bakgrund kan man säga att BIZERBA och deras etiketter är världsstora och globala.

Bizerba är de som även sätter standarden på marknaden vad som gäller utfrormning, material och kvalitén. Baserat på vår stora erfarenhet när det gäller såväl etiketter som etiketteringsutrustning, vet vi vilka krav etiketten skall uppfylla för att fungera optimalt – både visuellt och tekniskt.
Det försäkrar våra kunder att få en etikett av bästa kvalitet, som fäster stabilt på produkten, som kan tåla fukt, frost eller stoft, som ger en utskrift av hög kvalitet och som bevarar färgerna.

BIZERBA KAN ETIKETTER

Bizerba tillverkar alla typer av etiketter,  thermo direkt, thermotransfer printrar, logistik, multilayer etc som i stor utsträckning används inom livsmedelsindustrin och detaljhandeln.

Vi kan trycka upp till 8 färger åt gången, inkl. guld och silver, samt förse dig med både flerfärgade säljetiketter och neutrala vita etiketter för kartong- eller pallmärkning.

LANERLESS etikett, dvs etiketter utan underpapper har Bizerba ett särskilt stort expertkunnande då man introducerade och utvecklande produkten, till att idag bli BÄST på dessa. Linerless är stort och kommer att bli mycket större då det både sparar miljön och förbrukarens ekonomin.

Vi kan blanka linerless men vi kan även upp till 8 olika färger på Linerless. Det är Bizerba UNIKA med.

Undgå dyra driftstopp och få lägre underhållskostnader
Vårt tekniska kunnande när det gäller etiketteringsutrustning gör att vi kan producera etiketter med en ytbehandling som kör problemfritt och minskar slitaget på etiketteringsutrustningens termohuvud. Därigenom undgår man dyra driftstopp samtidigt som termohuvudet får en ökad livstid och därför inte behöver bytas så ofta.