svTotalleverantör inom livsmedelsbranschen

Industrilösningar

MYHRVOLD är ett företag när du som producent ska göra maskininvesteringar kan känna tryggheten inför då vår kunskap och erfarenhet säkrar dina investeringar och minimerar felaktiga inköp.

Industrilösningar

Vi finns för er inte bara idag utan också imorgon. Leverantören måste även finnas vid kundens sida om några problem måste åtgärdas eller justeringar göras. Myhrvolds med sin breda portfolio har under alla år lagt en väldigt stor vikt i att leverera premium kvalitetsmaskiner till den svenska livsmedelsindustrin.

Den erfarenhet som byggts upp inom företaget gör oss till en av de ledande aktörerna på marknaden. Vår organisation är stark och byggd utav duktiga och välutbildade tekniker, up-to-date infrormerade och belästa säljare med stor erfarenhet av enkla som komplexa industrilösningar, inarbetad administration samt stark företagsledning med korta ledtider.

Vi har ett brett sortiment av utrustning för beredning, vägning, paketering, inspektionssystem i form av metaldetektorer, röntgensystem samt Visionsystem och sist och inte minst märkning av livsmedel samt alla tänkbara systemlösningar runt detta.

Välj kategori till vänster och se några smakprov, kontakta oss sedan för ytterligare info om hur vi kan hjälpa just dig.

Vill ni veta mer? Kontakta oss.

Industrilösningar